DE FINANCIËLE CHECK, WEET WAT ER MOGELIJK IS.

Wonen in Den Hoek – Helvoirt

De financiering is een belangrijk onderdeel bij de koop van een nieuwe woning. Heb je interesse in één of meerdere woningen in Den Hoek in Helvoirt? Doe dan de financiële check om te zien wat er voor jou mogelijk is. Rabobank biedt de manier dit eenvoudig te regelen.

EEN FINANCIËLE CHECK? ZO WERKT HET.

Zie jij jezelf al wonen in een van deze duurzame huizen in Helvoirt? Dan is het handig te weten wat belangrijk is bij de aankoop van een nieuwbouwhuis, welke kosten ermee gemoeid zijn en wat er financieel mogelijk is. Want is het mogelijk die droom waar te maken? De financieel adviseurs nieuwbouw van Rabobank, Meike Kerkers (06 15 88 56 31) en Daniëlle Roest (06 20 53 80 56) zijn nauw betrokken bij het project Den Hoek. Ze gaan graag met jou in gesprek over jouw woonwensen en plannen voor een nieuwe woning in Helvoirt. Met hun kennis en betrokkenheid bij het project bespreken zij met jou de financiële mogelijkheden, zodat jij weloverwogen een keuze kunt maken.

Tijdens een gratis oriëntatiegesprek kijken zij samen met jou naar je financiële mogelijkheden. Zo weet je snel waar je aan toe bent.

ENERGIEZUINIG EN DUURZAAM WONEN

Rabobank stimuleert energiezuinig en duurzaam wonen. En dat belonen ze. Koop je een van deze milieuvriendelijke en duurzame woning in project Den Hoek? Dan krijg jij een extra duurzaamheidskorting.

Bekijk meer informatie op rabobank.nl/duurzaamheidskorting voor de voorwaarden.

Meike Kerkers

Meike Kerkers

Financieel adviseur
Nieuwbouw Rabobank

Wonen in den Hoek

Welkom in een heerlijke, groene wijk

GROENVERKLARING

Indien je gebruik wilt maken van de extra leencapaciteit en rentekortingen dan wordt er een zogenoemde groenverklaring aangemaakt voor jouw woning in dit project. Deze verklaring is onder andere bestemd voor nieuwbouwprojecten die buitengewoon energiezuinig zijn.

Zie voor meer informatie over de Rabobank Groenhypotheek: rabobank.nl/groenhypotheek.

FINANCIËLE CHECK: DÉ START VOOR JOUW NIEUWE DROOMWONING IN HELVOIRT

Ben je nieuwsgierig geworden? En wil je weten wat jouw financiële mogelijkheden zijn? Maak dan een afspraak voor een financiële check via de link hieronder of stuur een email naar nieuwbouw@rabobank.nl. Een eerste gesprek is kosteloos en vrijblijvend en geeft je snel inzicht in wat er financieel mogelijk is.

Alle informatie over de hypotheken van Rabobank vind je op rabobank.nl/hypotheken en over nieuwbouw op rabobank.nl/nieuwbouw.